Verdere adviezen voor invulling gegevens vindt u in het Excel bestand. Houd zoveel mogelijk documenten bij de hand: loonstrook, bankafschriften, verzekeringspapieren, jaaropgaven
et cetera. Rond alle bedragen af op hele euro’s.

 
 
Tot zover is deze dienstverlening GRATIS, het verplicht u tot niets!
Budgetcoaching wanneer het u uitkomt! Geen huisbezoeken. Zelfs anoniem als u dat wenst.
Voordelen E-mail budgetcoaching

1. Het gaat sneller dan face-to-face budgetcoaching. U kunt meerdere mails per dag ontvangen of sturen. U heeft niet eens in de twee weken ‘eindelijk weer’ een afspraak. Hierdoor kan het proces versnellen, sneller tot de kern van uw financiële problemen komen. Ook hoeft u niet te wachten op een afspraak als u nu een probleem of vraag heeft.
U kunt meteen mailen.

2. Er is meer tijd dan in een face-to-face gesprek, u hoeft namelijk niet meteen te reageren op wat de budgetcoach u vraagt. U kunt reageren wanneer u dat wilt.

3. U kent uw coach niet, en daar heeft u mogelijk ook niet perse behoefte aan. Het geeft u een bepaalde sociale anonimiteit. Het contact is niet minder intensief dan bij face to face coaching, maar er is een afstand die ook vaak als prettig en veilig wordt ervaren.
Een persoonlijk budgetadvies is een handig en compleet hulpmiddel om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven. Wat geeft u iedere maand uit? En is dat veel of weinig.
Wilt u weten hoeveel u kunt sparen of bezuinigen?
Start:

Download onderstaand Excel bestand inkomsten en uitgaven.
Vul het bestand met uw financiële gegevens en mail dit vervolgens naar Budgetcoach People Service, e-mail infobps@ziggo.nl

Downloaden: klik op het exel icoon. het bestand word gedownload. klik op het gedownloade bestand en Excel wordt nu geopend. Ga naar bestand (bovenaan links in de groene balk) en kies Opslaan als. Kies vervolgens de locatie (bijv. bureaublad) waar u het bestandje wilt opslaan.
Ook het uitvoeren van opdrachten behoort tot de coaching.
De uiteindelijke bedoeling is dat u na verloop van tijd (weer) zelfstandig uw administratie beheerst (zelfredzaamheid).


Maak een nieuwe start met E-mail budgetcoaching om stress door geldzorgen onder controle te   krijgen !
Besluit u door te gaan met de dienstverlening E-mail budgetcoaching dan betaalt u eenmalig een bedrag van € 75,-. Daarmee kunt u 6 maanden gebruik maken van alle informatie, tips en tools om uw financiën op orde te krijgen. Een verlenging is altijd mogelijk.
We gaan gezamenlijk en intensief , via de mail, aan de slag om beter rond te kunnen komen en uit de geldzorgen te geraken. Maar ook om:
• te zien hoeveel u minimaal voor bepaalde kostenposten moet rekenen
• mogelijkheden om bezuinigen weer te geven
• het effect te zien als u gaat bezuinigen
• ervoor te zorgen dat u geen kostenposten of inkomsten vergeet
• geldtips te benutten, op maat
• te laten zien hoeveel u zou kunnen sparen
• vragen te beantwoorden inzake al uw financiële zaken. Belastingzaken, (sociale) verzekeringen en uitkeringen, schuldeisers  et cetera. Uw vragen kunt u dan per mail aan mij stellen.
1. U vult een aantal gegevens in over uw gezinssituatie en inkomsten.
2. U vult in hoeveel u per maand uitgeeft aan (vaste) lasten en overige kosten.

Vervolgens ontvangt u een compleet financieel overzicht binnen 2 werkdagen retour.
Wat biedt dit financiële overzicht u nu?
• laat de actuele stand van zaken zien waar uw geld blijft, totaal per maand en per jaar. Komt u te kort of heeft u een sluitende budgetbegroting?
• Bij het financiële overzicht ontvangt u een advies / toelichting op basis van de door uzelf ingevulde / opgegeven financiële gegevens.
Aan dit advies kunt u geen rechten ontlenen.

  "Budgetcoach People Service"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: infobps@ziggo.nl
Volg mij op Twitter!